Verdachte aangehouden na beroving in Zandvoort

Normal politie

De politie heeft donderdagavond rond 19:10 uur op de Nicolaas Beetslaan een 18-jarige man zonder bekend woonadres aangehouden op verdenking van diefstal. Hij is overgebracht naar het politiebureau en zit nog vast voor onderzoek.

Rond 18:15 uur liep een 41-jarige vrouw over de Boulevard de Favauge in Zandvoort op weg naar een strandpaviljoen, toen zij van achteren werd benaderd door een man. Deze trok plots haar tas van haar schouder en ging er vandoor. Het slachtoffer waarschuwde direct de politie.

Meerdere agenten gingen in omgeving op zoek naar de dader. Toen zij de mogelijke verdachte zagen lopen, maakte deze zich snel uit de voeten en ontstond een achtervolging. De man raakte uit het zicht en wist zich ergens te verstoppen. Een hondengeleider ging met een politiehond de buurt in en de hond kwam de verdachte snel op het spoor. De verstopte man werd gevonden en uiteindelijk in een tuin op de Nicolaas Beetslaan aangehouden.

De tas is door de agenten op straat aangetroffen en teruggegeven aan de rechtmatige eigenaar.

 

Adverteren op ZandvoortActueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op ZandvoortActueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Zandvoort
19:26

17° C

Bewolkt

3.6 km/h

68%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief